همسو سازی دانش و عمل (بخش اول)

در دنیای امروز با توجه به سرعت تغییرات و تحول ناشی ار تغییر سطوح سریع دانشی و از میدان خارج شدن دانش و اطلاعات قطعی شده قبلی نگرانی های زیادی را برای هر مدیر دارنده کسب و کار ایجاد می کند . مدیران امروزی نمی دانند به درستی بر دانش خود و تیمشان برای برونداد سازمان از فشارهای رقابتی اتکا کنند و یا به تجربه خود افتخار نمایند. کدامیک بیشتر قابل اعتماد هستند؟
تجربه یا دانش ؟
قبل از بررسی این موارد لازم است به نکات مهمی اشاره کنیم .
- دانش بدون اجرا در حوزه کسب وکار بی ارزش است
- تجربه بدون دانش اندوزی در کسب وکار باعث هدر رفتن عمر کسب و کار می شود . پس در نتیجه این دو لازم و ملزوم یکیدیگر هستند.
اما نکته مهم در این است که باید از بار علمی درست برای راه اندازی یک کسب وکار موفق سود برد یعنی اولویت را بردانش قراردهید اما مراقب باشید دچار تله بنیان کذاران نشوید. این تله ایی است که خود ایجاد کنندگان کسب و کار برای خودشان ایجاد می کنند . در حوزه دانشب آنها از این نظر مرتکب خطا می شوند که گمان می کنند دانش محور بودن موسسین سازمان و کارکنان به تنهایی پیش برنده بوده و باعث موفقیت خواهد شد و در مراحل تصمیم گیری بیشترین زمان رفت را بر سازمان تحمیل می کنند. اینگونه مدیران معتقدند باید تمام اطلاعات جمع اوری شود و پس از انالیز دقیق و از روی صرف زمان کافی به مرحله تصمیم گیری برسد که البته کلیه موارد صحیح است اما چیزی که نباید فراموش کرد دو نکته زیر است:
- کوتاه کردن زمان برای تحلیل اطلاعات با توجه به وجود افراد خبره و بانک های اطلاعاتی و تصمیم گیری در موارد مشابه
- افزایش میزان ریسک مدیریت شده بر اساس ردیف اول
در غیر اینصورت بهترین تصمیمات وقتی دیر به بوته عمل گذاشته شود نتایج بسیار زیان بار تر از تصمیم نگرفتن خواهد داشت. پس در هر دو مسیر حرکت کنید و در این مورد مراحل زیر را به اجرا بگذارید:
اکانت شما رایگان است ، در صورت تمایل برای دسترسی به ادامه این محتوا و عضویت در باشگاه مشتریان اکانت خود را ویژه نمایید . برای ارتقا اکانت کلیک کنید
درباره فریبرز دخانیان
حرفه ای فکر کنید ، حرفه ای تیم سازی کنید ، حرفه ای کسب سود کنید
نوشته های بیشتر از فریبرز دخانیان
دیدگاهتان را بنویسید