شرح وظایف حسابداری فروش
وظایف حسابدار فروش:
در شرکت هایی که سطح فعالیت آنها از لحاظ فروش کالا و خدمات زیاد است، واحدی بنام واحد حسابداری فروش راه اندازی می کنند و حسابداری فروش فقط با فروش و موارد مرتبط در ارتباط هستند.
در حال حاضر که اکثر قریب به اتفاق شرکت ها و موسسات از نرم افزار استفاده می نمایند، کلید مربوط به فروش در نرم افزار حسابداری برای حسابداری فروش فعال و بطور طبیعی کلیه دکمه های نرم افزار حسابداری برای ایشان غیر فعال است.
و سایر واحدهای حسابداری هم در راستای خدمات خود از دکمه مربوط به آن استفاده می نمایند، مثلا حسابداری مالی از کلیه عملیات حسابداری، واحد خزانه داری از کلید مربوط به خود، انبار و سایر واحدهای مالی هم به همین شکل می باشد وتنها مدیریت مالی و افراد مورد نظر ایشان به آن دسترسی کامل خواهد داشت در این مقاله وظایف حسابدار فروش از چند جهت مورد بررسی قرار می گیرد:
وظایف حسابدار فروشی بصورت تخصصی :
۱- ثبت اسناد فروش کالا یا خدمات
۲- مسلط به حسابداری بازرگانی به روش دائمی و ادواری
۳- مسلط به حسابداری به روش و تعهدی
۴- توانایی در ثبت پیش فاکتور
۵- تبدیل پیش فاکتور به فاکتور
۶- ثبت فاکتورهای دستی در نرم افزار
۷- انجام فاکتورهای برگشت از فروش
۸- انجام فاکتورهای ضایعات و مواد فاسدشدنی
۹- انجام فاکتورهای فروش کالای امانی براساس دستور العملهای داخلی/ ارسال پرینت حساب مشتریان بصورت دوره ای و سایر امور که به حسابداری فروش محول می شود.
اکانت شما رایگان است ، در صورت تمایل برای دسترسی به ادامه این محتوا و عضویت در باشگاه مشتریان اکانت خود را ویژه نمایید . برای ارتقا اکانت کلیک کنید
درباره فریبرز دخانیان
حرفه ای فکر کنید ، حرفه ای تیم سازی کنید ، حرفه ای کسب سود کنید
نوشته های بیشتر از فریبرز دخانیان
دیدگاهتان را بنویسید