شرح شغل سرپرست انبار

کد فرم: | شناسنامه شغل | شرکت | |||
بازنگری: | |||||
عنوان سازمانی شغل: سرپرست انبار | |||||
تحصیلات حداقل فوق دیپلم حسابداری | تجربه کاری: حداقل ۳ سال – فقط اقایان | ||||
مهارتها: سرعت عمل ؛ تسلط به اصول انبارداری و حسابداری مربوطه ؛ دقت و قدرت تصمیم گیری ؛ از نظر ارتباطی باید فن بیان مناسب و از نظر شخصیتی باید فردی با ویژگی های رهبری تیمی باشد . از نظر سلامت جسمانی باید کاملا تستهای لازم را قبول شده باشد. | آموزش موردنیاز: دوره های فنی اشنایی با انبار هر شرکت متناسب با محل استخدام- تسلط به office- – تسلط به انبارداری و دوره ها و سیستمهای مربوطه – دوره های اطفا حریق – دوره های اشنایی با کلیه ناوگان حمل و نقل در انبار | ||||
شرح وظایف عمومی و اختصاصی: | |||||
۱٫ نظارت بر رعایت اصول چیدمان کالا در انبار از نظر رعایت چیدمان با توجه به مدل، رنگ، وزن و حجم اشغال فضا جهت جلوگیری از شکستگی و آسیب دیدن کالا
۲٫ چیدمان کالا در محل های مشخص شده انبار و مجموعه ۳٫ ثبت اطلاعات مربوط به ورودی و موجودی هریک از کالاها در سیستم انبار به صورت روزانه و اعلام کسر و مغایرت آنها ۴٫ تقسیم بندی چیدمان کالاها براساس کالاهای مصرفی و کالاهایی که جهت فروش خریداری شده اند ۵٫ دریافت فاکتورهای فروش و کنترل موجودی انبار و آماده کردن کالاها توسط کارمندان انبار و تحویل سفارشات به توزیع کنندگان در مقابل حواله انبار و رسید و کنترل امضاهای مجاز ۶٫ تحویل گرفتن کالاهای مرجوعی و ثبت در سیستم و گزارش به واحد فروش و مالی ۷٫ کنترل کمی و کیفی کالاهای ورودی و خروجی انبار (تطبیق و نظارت کالاها با فاکتور و مدارک مربوطه هنگام تحویل) ۸٫ انبارگردانی به صورت روزانه یا در فواصل معین ۹٫ تهیه صورت های دوره ای به منظور کنترل موجودی کالاها و تهیه گزارش های لازم ۱۰٫ حراست و حفاظت از کلیه کالاهای موجود در انبار، بررسی و پیش بینی خطرات احتمالی و جلوگیری از آنها به نحو مطلوب سرکشی و کنترل کالاهای طبقه بندی شده و چیده شده به منظور مشاهده و تشخیص کالاهای معیوب و گزارش موارد به مدیریت) ۱۱٫ انجام اقدامات حفاظتی و امنیتی مانند کپسول های آتش نشانی (اطفاء حریق) و کنترل روزانه وضعیت آنها (کنترل و پیشگیری موارد حفاظتی از نظر لوازم و کالاها و گزارش نقایص موجود و پیگیری تا رفع اشکال) ۱۲٫ اجرای طرح های حفاظتی جهت تردد افراد خارج از مجموعه به داخل انبار و جلوگیری از ورود کالا یا محصول دیگر که در حوزه فعالیت مجموعه تعریف نشده است ۱۳٫ حفظ و نگهداری مدارک و مستندات انبار از طریق بایگانی اسناد و مدارک مربوطه ۱۴٫ رعایت مقررات ایمنی و بهداشت و نظم در محیط کار و استفاده از وسایل و تجهیزات مربوطه در هنگام کار ۱۵٫ تحویل گرفتن کالای ورودی به انبار، تخلیه و تکمیل رسیدها و گزارش های آن پس از دریافت، شمارش و کامل بودن آنها ۱۶٫ نظارت بر تحویل دادن دقیق، صحیح و سالم کالا به توزیع کنندگان ۱۷٫ نظارت بر تحویل گرفتن دقیق کالاها و دقت در اینکه کالاها صدمه ندیده باشند
|
|||||
تهیه کننده: (مدیر مربوطه)
نام: امضاء: تاریخ: |
تأیید کننده: (نماینده مدیریت)
نام: امضاء: تاریخ: |
تصویب کننده: (مدیرعامل)
نام: امضاء: تاریخ: |
|||
کد فرم: | شناسنامه شغل | شرکت | |||
بازنگری: | |||||
عنوان سازمانی شغل: سرپرست انبار | |||||
تحصیلات: | تجربه کاری: | ||||
مهارتها: | آموزش موردنیاز: | ||||
شرح وظایف عمومی و اختصاصی: | |||||
۱۸٫ نظارت و کنترل بر نظافت منظم و روزانه انبار
۱۹٫ مسئولیت کسری انبار برعهده انباردار می باشد ۲۰٫ جمعداری و حفاظت و صیانت از کلیه اموال و دارایی های غیرمنقول مجموعه ۲۱٫ طبقه بندی و کدگذاری کالاها ۲۲٫ ثبت و صدور قبض انبار پس از تحویل گرفتن کالا و هنگام تحویل دادن کالا، فاکتورهای انبار، مرجوعی و سایر فرمهای لازم ۲۳٫ ارسال بار طبق فاکتور مشتری در اسرع وقت و نظارت دقیق بر انجام آن توسط سایر پرسنل انبار ۲۴٫ پیگیری شکایت ها و درخواست های مشتریان و پاسخگویی به آنها در کوتاهترین زمان ۲۵٫ آشنایی و تسلط به اصول و روش های نوین انبارداری و به روز نگهداشتن اطلاعات ۲۶٫ نظارت بر کار انبار و جلوگیری از هرگونه خطای انسانی ۲۷٫ اعلام اتمام موجودی کالا به واحد فروش در سریع ترین زمان ۲۸٫ ارائه گزارش های لازم و به روز طبق درخواست مدیریت یا قائم مقام وی ۲۹٫ نظارت بر کار پرسنل انبار و سرعت و دقت عمل داشتن در کار ۳۰٫ مدیریت و کنترل ورود و خروج کالا، ثبت، نگهداری و کنترل موجودی انبار ۳۱٫ کنترل کالا از نظر انطباق با مشخصات و آمار مندرج در حواله و فاکتور در هنگام تحویل ۳۲٫ مراقبت و نگهداری کالاها در مقابل عواملی مانند سرقت، صدمه، حادثه و غیره از طریق طبقه بندی؛ قفسه بندی؛ چیدمان و جای دادن صحیح آنها ۳۳٫ همکاری و هماهنگی با سایر بخش های مجموعه ۳۴٫ نگهداری کالا در انبار به نحو صحیح و تسریع در امر تحویل با رعایت مقررات و دستورالعمل های لازم
|
|||||
تهیه کننده: (مدیر مربوطه)
نام: امضاء: تاریخ: |
تأیید کننده: (نماینده مدیریت)
نام: امضاء: تاریخ: |
تصویب کننده: (مدیرعامل)
نام: امضاء: تاریخ: |
|||
درباره فریبرز دخانیان
حرفه ای فکر کنید ، حرفه ای تیم سازی کنید ، حرفه ای کسب سود کنید
نوشته های بیشتر از فریبرز دخانیان
دیدگاهتان را بنویسید