بازاریابی (بخش اول)

نیاز یعنی کمبود یا حالت محرومیت احساس شده در فرد که آرامش و تعادل انسانی رابر هم زده و در او انگیزه ای برای ارضاء ایجاد می کند.
خواسته یعنی چگونگی رفع نیاز ، به عبارتی خواسته ها راه های رفع نیاز بوده و با توجه به فرهنگ جوامع و نیز وضع در آمدی افراد ، تعداد آنها نا محدود و دائماً در حال تغییر می باشد.
تقاضا یعنی اقدام به رفع نیاز وخواسته با لحاظ نمودن منابع مالی ، بنابر این محدودیت ریالی می تواند ، خواسته کالای x را به تقاضای کالای y بدل نماید.
کالا یعنی هر شیء یا چیزی که توسط شخص معین و یا مؤسسه ای تولید شده و قادر به رفع نیازهای فردی و یا جمعی مصرف کنندگان باشد.
مبادله روشی است برای رفع نیاز که در آن فرد کالای مورد نیاز خود را با پرداخت پول یاارائه کالا و یا خدمت به دیگران بدست می آورد.
شرایط مبادله:
- وجود حداقل دو نفر
- وجود چیز ارزشمند و مورد نیاز طرفین
- وجود علاقمندی در طرفین
- آزادی طرفین در قبول یا رد پیشنهاد
- توانایی طرفین در مراوده و تحویل بموقع کالا
مفهوم معامله :
به واحد اندازه گیری بازاریابی ، معامله اطلاق می شود
یک معامله در بر گیرنده داد و ستد یا بده-بستان فایده بین طرفین مبادله می باشد.
اکانت شما رایگان است ، در صورت تمایل برای دسترسی به ادامه این محتوا و عضویت در باشگاه مشتریان اکانت خود را ویژه نمایید . برای ارتقا اکانت کلیک کنید
درباره فریبرز دخانیان
حرفه ای فکر کنید ، حرفه ای تیم سازی کنید ، حرفه ای کسب سود کنید
نوشته های بیشتر از فریبرز دخانیان
دیدگاهتان را بنویسید