اصولی که یک فروشنده موفق باید داشته باشد.

فروشندگی یک شغل بسیار شریف و قابل احترام است . متاسفانه امروزه مشاهده می کنیم به شغل فروشندگی نگاهی تحقیر امیز می شود . درصورتیکه هیچ برندی در دنیا نمی توانسته به جایگاههای موفق فعلی برسد بدون انکه :
- تیم فروش متخصص؛ مدبر و مسولیت پذیر داشته و دارد
- برنامه ریزی های صحیح انجام داده و انها را تبدیل به اجرا نموده است.
بنابراین باید به این سوال ابتدا پاسخ دهیم که اگر دو مورد بالا نباشد تکلیف برندها و شرکتها چه خواهد شد؟ اساسا سرمایه گذاری در یک کسب و کار مگر هدفی غیر از فروش دارد؟
فروش موفق به همراه ایجاد سیستم وشبکه موفق حفظ ارتباط با مشتریان و گسترش خدمات پس از فروش حتی به حریم خصوصی مشتریان رمز تفاوت نگرش مدیران برجسته جهان نسبت به سایرین می باشد .
فروشندگان نقطه اتصال تلاش ما با دنیای مشتریان ما هستند اگر آنها نباشند بهترین برندها محکوم به شکست می باشند .
ویژگی های یک فروشنده موفق چیست ؟
- وجدان : یک فروشنده موفق باید وجدان بالایی نسبت به شغل خودش داشته باشد . باید علاقه مند باشد و عاشق کار فروش باشد در غیر اینصورت نمی تواند موفق باشد .
- گوش دادن : فروشنده موفق باید شنونده بسیار خوبی بوده و با حوصله به صحبتهای مشتری گوش داده و باید بتواند بسیار سریع تجزیه و تحلیل کند .
- پاسخگو : فروشنده باید بتواند نسبت به سوالات مطرح شده و حتی هنوز بیان نشده مشتری پاسخ های مناسب را اماده داشته باشد و نسبت به تک تک سوالات و انتظارات مشتری پاسخگو باشد .
- ادب : فروشنده موفق باید کاملا چارچوبهای اخلاقی و رفتاری را در محل کسب و کار و در مواجه با مشتریان رعایت کند.
- ابتکار و خلاق : این ویژگی هم باید در طراحی محل کسب و کار مورد توجه و استفاده قرار بگیرد وهم در راههای موثر ابتکاری و مبتنی بر سوالات پرسیده شه از مشتری و قدرت تجزیه و تحلیل آنی و لحظه ایی فروشنده . پس فروشنده خوب کسی است که خلاقیت داتشه باشد .
- ایستادگی : فروشنده موفق باید در برابر وسوسه نه گفتن به مشتری مقاومت کند و باید بتواند در مقابل نه مشتری را نبدیل به بله نماید و کالا یا خدمت خودش را به وی بفروشد .
- فروشنده موفق هموراه به دنبال یاد گیری و اموزش است لذا در دوره های اموزشی مرتبط شرکت می نماید و همواره افرادیی را که در حرفه فروشندگی موفق هستند را به عنوان سر لوحه کار خود قرار می دهند.
- فروشنده باید درامد مستقل خودش را داشته باشد و بداند که فروشنده حقوق خودش را فروش باید تامین کند نه مانند سایر پرسنل حقوق دریافت کند
- مدیریت زمان : فروشنده موفق باید بداند که مشتریان اصلا دوست ندارند معطل بشوند و به سخنرانی های طولانی وی گوش کنند آنها عجله دارند و به دنبال تامین نیازهای خودشان می باشند پس باید مدیریت زمان را مد نظر قراردهد .
درباره فریبرز دخانیان
حرفه ای فکر کنید ، حرفه ای تیم سازی کنید ، حرفه ای کسب سود کنید
نوشته های بیشتر از فریبرز دخانیان
دیدگاهتان را بنویسید